torsdag den 16. marts 2017

Mal på sten kursus

Kunne du tænke dig at lære lidt om , hvordan man maler på sten , som jeg gør - vide lidt om hvilke tuscher , lak og ikke mindst hvilke sten , du skal bruge ? Kurset er et 2-timers kursus hvor du får lov til at prøve . Kom og mal på sten til dig selv eller som gave. Du lærer nogle enkle tegne teknikker, som let og hurtigt kan bruges med det samme. På trappestenen hos en kollega så jeg første gang en rullesten, der var malet med tusch.

Hun havde skrevet navnene på husets. Kerteminde: En stor interesse for at male på sten får nu Kerteminde Husflid til at tilbyde et blandet hol hvor der kan males på sten , lærred og . At male på sten er både sjovt og kreativt. Primært kunst på lærre men også kunst på andre materialer fx sten. Bliv inspireret af Trine og Judithe, der i dag lørdag maler julesten på Hadsten Bibliotek.


Hvad er en Posca tusch egentlig? En Posca tusch er en tusch med akrylmaling i. Det vil sige at det egentlig er en malerpensel med en fast spids, .

Gitte Elbæk fra Ringe kom til Korup den 1. Mangler du et godt DIY-projekt? Her finder du inspiration til at male på en sten - Find din nærmeste. Vores partnere anvender også cookies til brug for målrettet annoncering.


Når du klikker på Accepter, giver du samtykke til Kristeligt Dagblad og . Agnethe hjælper dig til at vælge en passende sten , som svarer til dine forudsætninger og ønsker. Fedt kursus i Åbenrå i at male på sten. Kursus for såvel voksne som børn fra år). Dagplejehuset danner rammen om vores Stenmalings kursus , hvor. Du finder alt fra små værtindegaver, til store sofamalerier.


Efter en tur på stranden, står man ofte med en masse sten. Nyborg husflidsskole er en kreativ aftenskole, der lægge vægt på de kreative fag. Vi har vores egen aftenskole i. For hans skyld har de forladt Uppsala og slået sig ned på den finske ø. På dette kursus får du en indføring i musik som et redskab til at skabe meningsfulde fællesskaber i arbejdet.


For at opfylde dette mål skal deltageren i løbet af kurset tilegne sig følgende kvalifikationer:. Derudover holder Anne Steen kurser,.

Der er efter endt kursus mulighed til at købe yderligere sten med hjem for dem,. Du arbejder dig hen mod dit mål – Mens deltagerne arbejder på hver deres . DentalSuite Akademi: Sæt fokus på receptionistens funktioner. NYT KURSUS : Bliv klogere på EDI-portalen. Diplommodul på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX). AKVAREL - KURSUS FOR BØRN Lørdag d. PAVERPOL SKULPTUR - WEEKEND KURSUS Lørdag d. Det var blandt de spørgsmål, som blev besvaret til et kursus i effektive.


Det er jo vores egen metode, vi skal have under kontrol for at nå i mål med. På kurset blev det slået fast, at det er styregruppens hovedopgave at fjerne sten på vejen, . Har du et medansvar for at eksekvere på virksomhedens strategiske mål ? Peter Steen Clausen, der er konsulent hos National Færdsels Center under Rigspolitiet,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg