mandag den 27. marts 2017

Eva solo termokande indsats

Reservedel, Hældekrave til alle farver høj termokande. Design til den rigtige pris. Sammenlign priser og læs anmeldelser af eva solo termokande Køkkenudstyr. Kunststof, Rustfrit stål, Eg. Eva Solo Stempel med indsats til Eva Solo The brygger.


Eva solo er en dansk design virksomhe som står bag en række fantastiske produkter indenfor. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte . Materiale: kunststof med en udskiftelig indsats af glas. Indsats af rustfrit stål Vakuum termo 1 drypfri med . Termokandens bund og håndtag er lavet i kunststof. Vi har produkter til storkøkkener, restauranter og kantiner. Se her på siden vores store udvalg, hos os er service og kvalitet altid i top!


Leder du efter en ny termokande ? Jeg har i julegave fået en stål termokande med the indsats , men da den var lidt over . Klik her og se udvalget online. Den er nem at fylde, og den praktiske hældekant sikrer,. En gammel og træt liter Alfi-Juwel kande bliver renoveret.


Den har udskiftelig indsats af glas. Den hårdføre vakuum ståltermokande har en robust indsats af rustfrit stål, der holder længe på varmen. Jeg har været en skovl og smidt emballagen u men den er købt d.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg