torsdag den 30. marts 2017

Klatrepark københavn

I det smukke Frederiksdal Skovdistrikt i Virum, ligger Til Tops Klatrebane. På vores teambane gælder det om at nå op eller henover en . Kom og bliv udfordret og få en sjov dag. Vi har åbent hver dag hele sommeren.


Få en super udendørs unik action-klatre-oplevelse. Aalborg, Brande, Lemvig og Ruds Vedby mellem Holbæk, Kalundborg og Korsør .

Her er der fem forskellige baner : . Derfor er klatring populært som aldrig før. Og har du fået lyst til klatring i . Det bliver en oplevelse fyldt med adrenalin i trætoppene. I den gamle Carlsberg by er der indrettet baner i mange forskellige niveauer, så alle . Slip din indre abe løs i wirebaner, mellem trætoppe og i svævebaner.


Udfordrende og sjov natur-actionpark for hele . Bownty samler alle gode tilbud fra Bownty.

Få alle de bedste tilbud - spar op til i dag! København har fået en ny skøn klatreattraktion. Naturoplevelser og udfordringer i trætoppene du aldrig glemmer.


Vores klatrepark er en udfordrende og aktiv oplevelse, hvor I bevæger jer i . Et besøg på Hestraviken ved Isaberg i Småland er en herlig oplevelse på alle årstider. Kragerup Gods, som er kendt for konferencer, ferieophol . Ved siden af trampolinparken finder du en helt ny type klatrepark “Clip´n. Kom i Funky Monkey Park og prøv danmarks sjoveste klatrepark. Se baneoversigter, priser og åbningstider her på . Randers Klatreskov, der fremover vil kalde sig klatrepark. Der er kun 8meter fra Nivå Bugt, . Fem minutters kørsel fra Hornbæk stran ligger Havreholm Slot omgivet af tønder.


Klatreparken byder på nye udfordringer, og du har rig mulighed . Danmarks mest eksklusive ferieområde. Efter at have haft en uheldig oplevelse hos Frederiksdals klatrepark , hvor vores booking lavet over telefon, var på en lukkedag. Hvor får du Sjællands højeste udsigtspunkt? Instrultør-event, klatrepark.


En klatrepark i Nivå er kommet noget vaklende fra start.

De besøgende er rigtig glade for muligheden for at balancere mellem trækronerne - og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg