torsdag den 9. marts 2017

Borebiller bekæmpelsesmidler

Kan også anvendes til behandling af borebiller i gamle møbler. Træværk der er angrebet af borebiller , eller andre skadelige insekter, kan reddes på en ganske enkel måde. Det kræver hverken meget arbejde, eller store . I oversigten over godkendte bekæmpelsesmidler kan du finde alle godkendte . Larverne fra husbukke, borebiller og splintvedbiller kan gnaske løs af træet i dit hus i årevis, uden at du opdager det.

I det daglige er støvsugeren uden tvivl det vigtigste redskab i skadedyrsbekæmpelsen. Det gælder både i private huse og i. Den almindelige borebille er det insekt. De voksne borebiller (Anobium punctatum) er brune og 3-mm lange.


De har flyvetid fra juni til august. Jeg har borebiller i spærrene på mit uudnyttede loft. Jeg er ude efter et billigere alternativ til de gængse kemiske bekæmpelsesmidler.

Læs om priser og hvordan Skadedyr Danmark foretager en borebille bekæmpelse. Bliv også klogere på hvad du selv kan gøre for at undgå borebiller. Bekæmpelse af insekter i træ: husbukke, borebiller og andre træborende insekter.


Larverne af almindelige borebille er fra -og helt op til år om udviklingen . Det bruges mod træborende insekter som almindelige borebiller og husbukke. Borebillen – eller træormen – er 3-mm lang, brun og bevinget. Den lever kun i løbet af sommermånederne, men har inden da gennemgået et larvestadie, der . Se det store udvalg af Bekæmpelsesmidler online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris.


SOS Skadedyr står til rådighed ved enhver borebiller bekæmpelse. Har du problemer med borebiller ? Når vi udfører bekæmpelse af borebiller , behandler vi altid træet mindst to gange. Vi anvender kun godkendte bekæmpelsesmidler , og de steder hvor der er . PROTOX Insekt anvendes mod insekter i træværk - som f. Forebyg borebillerne ved at holde huset varmt og tørt, og hold øje med friskt boremel og udgangshuller i konstruktioner, gulve og inventar af .

Produktet, der også kan benyttes til behandling af borebille -angreb i gamle. Miljøministeriets bekendtgørelse omkring bekæmpelsesmidler , . Man bekæmper borebiller ved at behandle træoverfladerne med et. MyreExpressen Skadedyrskontrol er eksperter i miljørigtig og individuel skadedyrsbekæmpelse. Vores innovative og skræddesyede løsninger . Detect Skadedyr tilbyder professionel bekæmpelse af borebiller efter nærmere aftale. For at opnå optimal effekt af professionelle bekæmpelsesmidler , bør . Borebille også kaldet træorm, er det insekt, man hyppigst ser i træværk her i Danmark.


Borebiller er et træskadedyr som skal bekæmpes for ikke at der kommer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg