torsdag den 16. marts 2017

Teltstænger kulfiber

Herunder kan du finde teltstænger stænger til Isabella of Ventura fortelte. Vi har almindelige overligger, ekstra overliggere, verandastænger, støttestænger til . Ved salg af stænger til fortelt samt stænger til solsejl giver vi prisgaranti og en hurtig levering – Vi sender hver dag! Vi har også et stort udvalg i teltstænger her.


Køb og salg af Stænger i udstyr til campingvogne på DBA. Gode tilbud på nyt og brugt og billige priser på Stænger til salg på DBA. Standardsortering, Sorter efter popularitet, Sorter . Stort udvalg af teltstænger fra Isabella m. Vi har et bredt udvalg af kvalitets teltstænger til skarpe priser! Isabella har udviklet det unikke CarbonX-stel i samarbejde med Exel.


Det er et kulfiber -forstærket glasfiberstel, som er specielt velegnet til rejsecamping, men . Ved at kombinere glasfiberkonstruktionens høje fleksibilitet med kulfibrenes fantastiske styrke – kulfibre er fire-fem gange stærkere end stål - har fabrikken . Kulfiber - Danmarks største udvalg af kulfiber produkter til gør det selv arbejde. Her er brugt campingudstyr og tilbehør til camping til salg. Teltstænger : Carbon X stænger Fritstående db. Hej jeg vil købe mig et nyt isabella comodore telt (meter) a-mål 950.


Hvad er bedst Stål eller Carbon X. Er der nogen der kan anbefale f. Her findes alt lige fra pløkker og barduner til teltstænger og teltunderlag. Carbon Reflex UL 1-personers teltet fra MSR er et letvægtstelt med en pakket vægt på blot 6gram. Så teltstænger , indertelt, og ydertelt, kan pakkes hver for sig.


Det fungerer udmærket, hvis teltet ikke bliver udsat . FINANSIERINGSFORSLAG Lån let mdr. Finansieringsforslag: DK Kapital (Variabel rente) . Måske nogle gamle for- teltstænger kunne bruges ? Jeg har nogle kulfiber rør fra et fortelt, de vejer næsten ingenting, men er rimelig stive i . Stand: står som nyt teltet har været slået op gang og har stået i en uge som demo der gives års garanti. Man kan bruge vandrestave som teltstænger i forbindelse med en tarp.


Vandrestave bliver i dag typisk produceret af enten aluminium eller kulfiber ( carbon) . Til ordentlige letvægtstelte bør stængerne altid være fremstillet af aluminium, og ikke kulfiber , stål eller andre alt for bøjelige eller tunge materialer. Beskrivelse: Fortelt Isabella Zenit LUX med CBX Stel og Tæppe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg