tirsdag den 14. marts 2017

Hvad sker der på frederiksberg i dag

Vælg her mellem kulturelle events og shopping. En dag i Harry Potters verden. Børnemuseet glæder sig til at byde børnene velkommen til en hel dag i Harry Potters verden. Vi har underholdning, event og gode tilbu som du ikke må gå glip af.


Se hvad der sker i København!

Frederiksberg er byen i byen med plads til alle. AOK er en byguide til København. Masser af historiske billeder fra . Giv hvad du har – tag hvad du har brug for.


Engage Festival er en en-dags-festival og en festlig dag med musik og godt humør for både . Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre din oplevelse. Vil du gerne vide hvad der sker i København?

Tilmeld dig vores Ibyen-nyhedsbrev og få tips om, hvad der sker af oplevelser og arrangementer ude i byen. ATS: Skal jeg udsætte mit hvidkålshoved for en danskertest eller hvad ? Vi arbejder med vores hjemmeside. Det kan betyde, at man i perioder ikke kan komme ind på de enkelte sider, at der er punkter uden tekst, og at noget af det . Jakob Koranyi cello, Heather.


Fantastic Negrito (US) VEGA - Musikkens Hus, Lille. Samlet guide til kultur, musik, teater og udstillinger - Find det hele på. Danmarks kulturkalender som i dag omtaler 98. Såfremt dette ikke sker mister . Ramms Allé ved Lindevangsparken kl. I dag er det kommunen med den største befolkningstæthe.


Heldigvis har man også lov til at komme ind og kigge, hvad end man er window . Topattraktioner og seværdigheder, museer og aktiviteter i København. Hovedstaden rummer et væld af oplevelser, de fleste endda inden for gåafstand. Anemonerne er vores skovgruppe på børn, der hver dag tager op til.

Alléen blev derefter åbnet for privat kørsel, og i dag er alle gode borgere velkomne hos. Hvad laver man på gymnasiet? Cisternerne fungerer i dag som et underjordisk udstillingssted for samtidskunst, og som et magisk rum med muligheder for afholdelse af forskelligartede events. Hos home har vi lokale forretninger, der er specialister i netop deres del af bydelen. I København sker der altid noget, uanset om det er mandag eller lørdag.


Se, hvad der skete på dagen i alle byer. Kronprinsen begyndte sin dag med ” One mile” (6kilometer) i de fire første byer og afrundede . Læs mere om, hvad der skal til … more. I over år har Kulturnatten været en af Københavns mest afholdte og velbesøgte kulturbegivenheder. Når skolerne går på efterårsferie, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg