fredag den 31. marts 2017

Håndliste stål

Beregn pris, design og bestil med det samme! Rund håndliste i rustfrit stål til glasværn og glasgelændere. Flot afslutning og rar at røre ved. Alle vores produkter er samlet her.


Buler, skrammer og mindre skævheder forekommer. Vi har kun fornuftige priser.

Der er studser i begge ender (ca cm.) Kan evt afkortes. Færdigsamlet håndliste i rustfrit stål , til udendørs, indendørs montering. ASK Rundstok, EGETRÆ Rundstok: GDS træhåndliste,indendørs . Overflade stål , Olie Færdigmalet . Har du behov for ekstra støttemuligheder på badeværelset og greb, som enkelt og elegant glider ind i dit øvrige udstyr, så er HEWIs håndliste -serier et godt valg. Montering af Galvaniseret gelænder.


EASYSTEEL leverer rustfri fittings til gelændere i bl. Levering indenfor hverdage. U-profil håndliste i rustfrit stål.

Håndliste aisi 3rustfrit stål ø22mm 800mm. Glastykkelse: - 2mm - Antal: stk. Til udvendig brug anbefales hårdttræ som fx Mahogni. Weland har et stort sortiment af sektionsgelændere. Som standard er vores gelændere fremstillet i varmforzinket stål og håndlisten i rustfri ubehandlet udførelse.


Hvidmalet ¼ svingstrappe, trin og håndliste i sæbebehandlet. Balustre: Ø stål medløbere. Du skal være logget ind for at kunne se priser og lave bestillinger. Kims type 1: Ramme udført i fladstål, udfyld i rundstål og med stålrør eller træ som håndliste. HEWI håndliste til hjørner fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet med satinoverflade.


Enderne har en retvinklet afslutning og monteringen er skjult af rosetter. Køb D-Line gelænderholder til håndliste af træ slebet rustfrit stål hos Sanistål. Vinkelbukket med skive Ø 30xmm, Mgevind for montering af håndliste. Endebeslag til rustfri håndliste.


Anvendes sammen med gelænderrør 05. Se mere om, hvilke forskellige trin og håndlister , der er tilgængelige i opbygningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg