onsdag den 25. oktober 2017

Bordtennis danmark

Alt om dansk bordtennis : Nyheder, organisation, landshol turneringsplaner, stillinger mv. Kvartfinalen blev endestationen for de danske bordtennisherrer ved VM. De danske bordtennisherrer gjorde kort proces, da Thailand blev slået med 3-ved hold-VM.


Dit slutratingtal i en sæson er lig med dit startratingtal i næste sæson. Vi sidder klar på mail eller telefon alle hverdage kl. Hvordan bliver man bedre til bordtennis ?

Alle ansatte er selv spillere og ledere i danske bordtennisklubber. Hvor kan du spille bordtennis. Det danske herrelandshold til hold-VM i bordtennis består af fem venstrehåndede spillere. Det bliver de venstrehåndede Jonathan Groth, Michael Maze, Tobias Rasmussen, . Unionen blev etableret som . Søren Søgaard har et stort udvalg af kvalitet bordtennis udstyr til yderst.


Det maner ligeledes til eftertanke, at dansk idræt ud over de enkeltstående. Der indkaldes hermed til ordinær. Klubgeneralforsamling Tirsdag d.

Kom og oplev bordtennis på højt plan når der spilles landskamp i Roskilde Kongrescenter . Se videoen 12-årig giver Eriksen æg i bordtennis på vores videokanal om DBU. En eksperimenterende sportsfilm dels optaget under Scandinavian Open . Det danske bordtennislandshold for mænd er videre til kvartfinalen ved EM i Zagreb med en 3-1-sejr over værterne fra Kroatien. Nedturen fortsætter for det danske landshold i bordtennis ved hold-EM i Beograd. Efter søndagens 2-nederlag i kvartfinalen til Rumænien, . Danmark møder Spanien i EM-kvalifikationskamp! Roskilde Bordtennis , BTKer igen kommet med i det fine selskab, vi er med som …. Vi har i de sidste år haft mere end 3spillere.


Antal besøg: Nyheder fra bordtennisverdenen. Forslag til relevante styrketræningsøvelser. Udover en uoverskuelig mængde af dokumenter var . Velkommen til Ballerup Bordtennis klubs hjemmeside.


Vi sælger bordtennisborde og tilbehør til dit bordtennisbord og ping pong-bord. Scanlux Flexible støtter Hillerød Bordtennis og Danish International. De tyske bordtennisherrer var . Derefter knuste han først en franskman . I stort set alle vores mange luksushuse kan du spille bordtennis.

Stefanie Harbo Christensen, dansk mester i damesingle, besøger Allerød Bordtennisklub sammen med den danske mester i herresingle, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg