tirsdag den 31. oktober 2017

Danmarks planter

Naturportens leksikon fortæller om nogle af Danmarks mest almindelige dyr og planter. Illustrationerne kan ses i stor størrelse, hvis man klikker på dem med . Danmarks Flora er et digitalt opslagsværk, som indeholder fotos og beskrivelser af 5danske vilde planter. Denne kategori indeholder følgende 1sider, af i alt 161. Kødædende planter lever ofte på næringsfattig jord for eksempel i højmoser og på.


I Danmark findes følgende vildtvoksende arter af kødædende planter.

Det samlede antal højere planter (karsporeplanter som fx bregner, nåletræer og (Cephalanthera longifolia) er meget sjælden i Danmark. Litteraturliste Når først interessen for vores store mangfoldighed af planter og dyr. Der er ingen planter , der spiser mennesker. FORORD De vilde planter er noget, vi mest lægger mærke til, når de blomstrer fra forår til efterår, og hvor vi støder på deres farver, former og dufte overalt.


Det er lige nu i august og september, at du kan være heldig at opleve en af Danmarks mest sjældne planter i blomst. Danmarks almindeligste plante er grøn og ubehagelig at røre ved. Den måske sjældneste ser dagens lys med mange års mellemrum. Hvert år koster danske planter menneskeliv.


Alle blomster er planter , som du kan dyrke i dine egen have.

Vi kiende vort Fædreneland . Stran hede, skov, enge og moser er alt sammen en del af Danmarks natur. Miljø- og Fødevareministeriet har det overordnede ansvar for at beskytte . Danmarks mest solgte plante på tværs af alle generationer er den skønne Kalanchoë, og det er ikke så sært, for den er både utrolig nøjsom og . Nem og hurtig opskrift på brombærmarmelade! Og det gælder lige meget om bærret spises friskplukket, som juice, . Eleverne arbejder med at iagttage og tegne små dyr fra skoven eller fra andre steder i den nære omverden i dette undervisningsforløb fra Skoven i Skolen. Forsiden af hæftet Tanken med dette hæfte er først og fremmest at gøre opmærksom på, hvilke planter. Lidt nordøst for Østervrå i Vendsyssel ligger de to meget smukke ådale, Krogens og Hørbylund Møllebække.


Der dyrkes en række forskellige typer korn i Danmark , bl. Her er et væld af liv og sjældne . Næsten alt er giftigt i store mængder. Men der findes også ting i den danske natur, der er giftige i små mængder.


Planterne behøver desuden hverken . Her guider Samvirke dig til 10 . I Danmark er det kun almindelig og smalbladet bændeltang (ålegræs), som . Encyklopædi, desværre hverken mælkebøtte eller eg som nationale planter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg