fredag den 27. oktober 2017

Haveindretning inspiration

Du behøver hverken en anlægsgartner eller en havearkitekt, for at få det optimale ud af din have. Bliv her guidet til, hvordan du indretter din have. Derfor er det vigtigt, at din udendørs indretning er et rart sted at opholde sig.


Den rette have indretning kan derfor bringe dig og din familie stor glæde. Jun Havearkitekt Annemette Bruun Rasmussen giver dig her gode råd til en smart indretning af. Mangler du dog inspiration til haven, så du kan skabe din drømme have ?

Tænk over, hvad du egentlig ønsker at få ud af din have. Inspiration – lad jer inspirere af naturen omkring jer, fx stendiget, . Skal du have din egen hyggekrog med bløde puder og plaider, et langbord med plads til alle . Vi har samlet smukke stuer til inspiration. Du kan vælge, om indretningen af din stue skal ligge i tråd med resten af husets indretning , eller om det skal være . Skal haven være en prydhave eller nyttehave? Og skal haven være romantisk, minimalistisk eller vild?


Læs med her og få gode råd til indretning af haven. Her kan du teste, hvor stor biodiversiteten er i din have , og hente ideer til at gøre haven til et bedre sted for planter og dyr.

Frugttræer i havens indretning. Spændende inspiration til vedligeholdelse af sommerhus og have. Vi deler også tips til aktiviteter og indretning , der øger glæden ved sommerhuslivet.


Pas godt på sommerhus og have med vores vedligeholdelsestips. Find også inspiration til indretning og aktiviteter, der øger glæden ved sommerhuslivet. Terrasse - inspiration og tips til indretning. Hent inspiration fra denne fine have med krukker, krinkelkroge og kærlighed. May Få inspiration og gode fif til din haveindretning.


Skab en romantisk have med masser af hygge og stemning. Se det store udvalg af haveting og . Find inspiration i Bolig Magasinets mange artikler om indretning. Nov En personlig indretning er kendetegnet ve at den kombinerer dine egne. Vi giver dig her idéer til, hvordan du kan kombinere dine egne . Oct Få idéer til, hvordan du integrerer den maskuline stil.


Hører du til gruppen af mæn der kan have svært ved boligstil, farvesammensætning . Havestole, haveborde, krukker, tekstiler og interiør til at gøre hele haven ekstra hyggelig og rar - inspirationscollage af havedrømme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg