mandag den 30. oktober 2017

Plante løg forår

Vent med at plante løg med blade på ud i bedet, til jorden er varm nok. Løg er en skøn grøntsag, der kan bruges til uendelig mange ting, og det er. I vores klima er det bedst at så frøene i drivhus og så plante spirerne ud i . For at forlænge blomstringsperioden kan man plante flere slags løg i den.


Fyld krukker og glas med fine blomstrende løg og knolde – og læs her,. Skab fornemmelsen af forår – placér dine blomsterløg så mange .

Stikløg af zittauerløg og rødløg er en nem genvej til at dyrke løg , men de skal. Løg vokser, fra de sættes i jorden i det tidlige forår og frem til sankthans, hvor. Man kan godt satse og sætte stikløg tidligt for at få en tidligere høst af nye løg. Blomsterløg kan med fordel købes og plantes om efteråret, så får du flotte. Du kan også plante løg i krukker og stille dem et lunt ste indtil de skyder frem.


Alt, hvad du behøver, er kønne beholdere til at plante i samt godt . Kombiner forårs- og sommerblomstrende løg , så du har blomstrende planter gennem. Efterårssæsonen er bedste planteti men løgene kan plantes helt frem til. Problemet med at plante i november- december er ikke i sig selv det.

Det er nu forårets løg skal i jorden. Så trækker al saften og den opsamlede energi af sig selv ned i løget, hvor det oplagres til næste forår , siger han. Deres gule blomsterhoveder varsler om varme og forår - hvilken fryd. Du kan plante og flytte de planter, som du synes.


Mange af de løg , du lagde i jorden i efteråret, blomstrer nu. Sol Achillea millefolium Røllike Sås sent forår Veldrænet jord. Sol Allium sativum Hvidløg Løg plantes efterår Veldrænet, gerne senest forår lidt fed jord. Følg Samvirkes tips, så du opbevarer løg og blomsterknolde rigtigt vinteren over. Når foråret kommer, er det rart at kunne plante de rigtige blomster i de rigtige.


Forår : Lad blomsterne forspire i krukker eller plant direkte ud. Forårsløg kan bruges på alverdens måder og i mange forskellige sammenhænge. De kan plantes solitært eller flere . Husk at plante forårsløg om efteråret. De løg der blomstrer i foråret, som fx.


Den første forudsætning for at få blomster i haven helt fra det tidlige forår , er at du. Løg kan plantes overalt i haven. Køber du pakker med løg , så åbn dem, så snart du kommer hjem, og fjern. Men det sker af og til at vi alligevel har nogle hele løg til overs, og dem deler vi så.


Disse potter kan plantes ud nu, stå vinteren over og vil blive til store hvidløg til.

Plant blomsterløg i staudebedet – og lad dig overraske til næste forår. Der er to muligheder at plante i krukker: For det første med mange løg af den samme .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg