onsdag den 18. oktober 2017

Kvan plante køb

Kvan har været anvendt som varmeurt , den sætter gang i blomomløbet, den kan derved afhjælpe kolde . Dens store blomsterhoveder passer med alt . Kvanfrø kan nu bestilles i frøbutikken og give dig en af tidens flotteste planter. Den er både smuk og kan meget. Botanisk navn: Angelica archangelica.


Første år en roset af store, grove blade.

Plantebeskrivelse: Toårig kraftig urt. Andet år en – meter høj plante med. Du kan bestille Kvan ANGELICA archangelica her.


En gammel og stærkt aromatisk plante , som er prist gennem tiderne i det nordlige Europas folklore som. Nu begynder Purløg, Kvan , Syre arterne, Cikorie, Lægebaldrian, Topløg, Persille og. De kendte ikke kvanen så godt, da det er en typisk nordisk plante.


Den toårige kvan er blevet velsignet ved dåben med navnet Angelica, som betyder engel og – som om det ikke var nok – derudover artsnavnet archangelica , . Denne kraftigtvoksende krydderurt får fine små duftende grøngule blomster.

Kvan (Angelica archangelica) er en to- til flerårig, urteagtig plante med en. Stængler af kvan er gode at kandisere. Køb dette produkt nu og tjen Point! Kvan har også haft tilnavnet Grønlandsk rabarber, hvilket nok hentyder til c- vitamin-indholdet.


Type: 2-årig krydderurt til friland , god insektplante. Kvan kan blive en meter høj og omfangsrig plante. Latinsk navn: Angelica archangelica. Kvan gror i al slags jor men ynder fugtige steder og halvskygge. Køb produkter med fjeldkvan her.


På engelsk er kvan kendt under navne som Garden Angelica, Holy Ghost, Wild Celery og Norwegian angelica. Fjeldkvan er en to- til flerårig, urteagtig plante med en kraftig, opret vækst. Angelica gigas er en 2-årig plante og desværre ikke en staude.


Den kan blive temmelig høj,. Rød kvan er en utrolig smuk variant af kvan med mørklilla stængler, rødligt løv og blomsterskærme i toner af lilla, bordeaux og lyserød. Kvan er en udpræget nordisk plante. Værd at dyrke - by Frøbutikken. De skal sås nu og frem og spirer først, når de har fået kulde og varme igen - altså til foråret.


Nu er de nye kvan frø klar til køb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg