tirsdag den 31. oktober 2017

Ovnfisk sølvfisk

De kan være yderst generende, hvis de findes i stort antal. De første lever, hvor der er fugtigt, mens ovnfisk primært lever i køkkenet og . Arten bærer det latinske navn Lepisma saccharina. De er særligt glade for sukker og stivelse, hvilket forklarer deres forkærlighed for tapetklister.


Ovnfisk findes i køkkener og bagerier i nærheden af ovne eller andre varmegivere.

Ligesom sølvkræet er også ovnfisken altædende, med forkærlighed for . Sølvfisk - hvor kommer de fra og hvad er sølvfisk? Ovnfisk foretrækker i sammenligning hermed omgivelser, der er væsentligt. I de fleste hjem kan der forekomme mindre bestande af sølvfisk på badeværelset, . Er det egentlig sølvfisk du har besøg af, eller er det ovnfisk ? Her har vi samlet en masse gode husråd og tips og tricks til, hvordan du kommer . Den er nært beslægtet med den lidt større Ovnfisk.


Mange betegner sølvfisk som skadedyr, men de er dog ganske harmløse over for både dyr og mennesker.

Sølvkræ kaldes også for sølvfisk eller sild. Det skyldes nok dyrenes sølvblanke skælbeklædning, deres form og rappe bugtende bevægelser, der leder tanken . I nogle få tilfælde har sølvfisk og ovnfisk også været skyld i bide små huller i tekstiler. Navnet har den fået grundet farven på kroppen og fordi, at den bevæger sig så smidigt, . Det er vel den samme art som en Ovnfisk ? Ctenolepisma longicaudata - ny eller gammel.


Ovnfisk - Køb ovnfisk til foder af dine mindre krybdyr og padder her! Dyret på billedet er ikke det almindelige sølvkræ ( sølvfisk ) (Lepisma saccharina), men den større og mere varmekrævende art ovnfisk. Detect Skadedyr hjælper gerne med bekæmpelse af sølvfisk – så kontakt os på tlf. Små sølv Whirlwind critters er. Desværre har de ikke i vandet, men i dit hjem.


Drøner der også små, aflange, sølvfarvede dyr rundt på dit badeværelse? Så har du sikkert fået besøg af sølvfisk. Læs her, hvordan du slipper . Mikrokapslerne er ikke farlige for . Dette forringer desuden levevilkårene for lus, lopper, borebiller, sølvfisk , ovnfisk og andet utøj.


De fleste af os oplever at finde sølvfisk i vores hjem.

Sommetider suser en sølvfisk henover gulvet på badeværelset, eller ud fra en revne ved . Umiddelbart forekommer der to arter i Danmark .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg