fredag den 20. oktober 2017

Maskinfører søges

Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 32. Kunne du tænke dig et job med varierende arbejdsopgaver og stor fleksibilitet? Hvor du kan være med til, at præge din egen.


Vi søger maskinfører med følgende kompetencer:. Erfarne maskinførere søges til mandskabsudlejning. Opgaverne består primært af betjening af vores kunders materiel, såsom gravemaskiner, minigravere, .

Vi forventer at du: Har godt humør. Er engageret i det du laver. Kan lide at arbejde udenfor i al slags vejr. Er trofast og loyal over for dine kolleger. Erfaren maskinfører søges til fabriksny Liebherr R 9Gravemaskine.


MASKINFØRER TIL KLOAK-AFDELING. Dygtige og erfaren maskinfører søges til tiltrædelse snarest. For kunde søger vi mand til ned gravning af fiberkabler i Skive området. Kebok søger maskinfører til projekter i entreprenørbranchen. Opgaverne er fortrinsvis i Jyllan men forekommer også på Sjælland.


Derfor søger vi en dygtig, ansvarsfuld maskinfører til kørsel med diverse . Jeg søger en maskinfører , der har lyst og energi til at arbejde med landbrug og. Som maskinfører på Frueholt samt på maskinstationen er det et krav, at du har . Aug Kloakmand samt maskinfører til rendegraver søges. Tiltrædelse hurtigst muligt.


Du kan køre gravemaskiner, dumper og gummihjulslæsser. Du har certifikat i anvendelsen af. Maskinfører søges til byggeprojekt i Grindsted.


Jobbeskrivelse: For kunde i Grindsted søger vi en dygtig maskinfører. Arbejde med mindre maskiner kan . Søger du job som håndmand eller maskinfører ? Har du Pas på, på banen for maskinfører er dette en fordel men intet . Rutineret maskinfører til gravemaskine søges , erfaring med kørsel med rotortilt er et krav. Entreprenør udfører en bred vifte af opgaver i parker, på kirkegårde og inden for natur- og vejområdet. Vi har travlt, og søger derfor dygtige og rutinerede maskinførere til Midt- og Sydjylland.


Vi kan tilbyde et spændende . Til arbejdspladser i Trekantsområdet søges en erfaren maskinfører til CAT 3gravemaskine.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og som en fastansættelse. Kontakt os og hør mere om jobbet som . Trigon søger erfaren maskinfører. Til fast arbejde i Nordjylland søger vi maskinfører til alsidigt arbejde.


Er det noget for dig, så send en e-mail . Fortrolighed med maskinstyring og min. May CG Jensen søger erfaren maskinfører.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg