onsdag den 18. oktober 2017

Dahlia knolde forspiring

Sæt dahliaerne til forspiring , så de får så lang en vækstsæson som muligt. For at få et forspring i væksten, når nu sommeren er så kort, kan du lægge dine knolde til spiring indendørs fra marts. I oktober har de alle sammen en utroligt imponerende bunke knolde , som man så kan spise.


Læg knoldene til forspiring i en kasse med løs plantejord i april. Enkle og brugbare plantetips til, hvordan du bedst lægger knolde af dahlia i haven og i krukker. Hvis knoldene kommer ordentlig i jorden, .

Der er altid små knolde , som er faldet af . Dahlia som muligt – er knoldene nu lagt til forspiring i. Mange mennesker dyrker dahlia i potter og lader bare knoldene blive. Og i år har jeg sat knolde fra sidste års frø til for spiring , det er skønt, . Nogle savede jeg igennem endnu engang og fik fire mindre knolde. Jeg håber mine delte knolde kan klare mosten! Så er der lagt knolde til forspiring i garagen. De er lagt i trækasser med pottemuld ca.


Inden den første frost kommer, eller når blade og blomster begynder at hænge, er det tiden at tage dine Dahlia - knolde ind for vinteren.

Dahlia er uden sidestykke Skandinaviens mest populære sensommerblomst. GEORGINE DAHLIA ARABIAN NIGHT. For at få en mere pladseffektiv forspiring kan man klippe toppen af en stor. Lad dem tørre, fjern de gamle plantedele og del eventuelt store knolde. En plante som absolut ikke tåler nattefrost er Dahlia.


De undseelige knolde findes lige nu i hobetal i butikkerne, men de er ikke klar til at blive gravet ned i den . Det er super nemt, meget billigere og du kan nyde blomsterne allerede fra juni. Vi har pottet alle de nye georginer op i potter med spagnum til forspiring – vi har også taget et par af de knolde med vi gerne vil fremskynde lidt. Få de enkelte og simple tips til hvordan du planter og holder dine dahlia i live.


I sig selv er det rimelig enkelt, men de. Jeg var nødt til at lave to, bare med dahlia ! Dahlia knolde lægges til forspiring i potter med dejlig jord over. Stort udvalg af frø, løg og knolde på Plantetorvet. Dahlia eller georginer, som de også kaldes, blomstrer i sommer-og efterårsperioden.


Du har dog brug for et drivhus eller en udestue til forspiring , for når først dahli' erne. Husk jorden skal kun ligge i et tyndt lag over planten. This entry was tagged dahlia , Deling af knolde , georginer, knolde.


I stedet gemmer jeg dem og lægger dem til forspiring.

I supermarkedet virker stativerne med dahlia knolde nærmest som en magnet. Det fik mig til at huske, at jeg gravede de smukkeste af sidste års . Posts about forspiring written by Morten Albek. To sunde Dahlia - knolde i hver pakke, pk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg