mandag den 16. oktober 2017

Fliser med betonlook

Kig ind for mere inspiration. Vi har et bred sortiment af fliser i flotte stile online - Hurtig levering. Serien kombinerer styrke med et stilsikkert urbant look. Betonlook fliser - med ingen vedligeholdelse.


Vælg mellem et bredt udvalg af top kvalitet beton udseende fliser på stenogflise. Hvis du elsker den rå skønhed .

Fra Imola Ceramica og klinken hedder Concrete Project (Conproj 120DK). Store flotte fliser med Beton overflade. Forny badeværelset på få timer ved at give dit gulv og vægge nyt liv med råt betonlook.


Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt lave et gulv i betonlook ovenpå dit eksisterende gulv, . Brug det gerne i kombination med hvide ting og møbler eller eksempelvis træ, . Seriens beton Look overflade giver mulighed for at skabe charmerende og . Med betonlook gulvfliser er det arkitektonisk muligt at bruge det postindustrielle materiales . Flotte klinker og fliser med sten look. Fliser til gulv og væg beton.

Karakterfuld mørkegrå klinke med betonlook. Klinker og fliser er en uundværlig del, når vi taler om gulvbelægning og vægdekoration til hjemmet. Keramiske fliser med mat betonlook.


De store kvadratiske fliser og det rustikke look passer godt til den. Gulv og vægfliser med beton look. Produceret i bedste porcelæn. Få et godt tilbud hos importøren. Danmarks førende leverandør af fliser til byggeriet.


Reload kombinerer et naturligt betonlook med skandinavisk enkelthed. At vælge fliser er et nummer for sig, og det slipper du desværre heller ikke for. Skab dit eget moderne badeværelse med et betongulv fra Conteco.


Derfor kan du på få timer skabe et smukt betonlook i din bolig. Du behøves nemlig ikke store fliser for at lave et ægte New Yorker gulv. Oplev denne serie og mange andre hos fliser. Link serien er en flise serie med elegant beton-look fra Gambini.


Hvad er forskellen på de forskellige fliser, og hvad skal du vælge? Med vores betonlook sortiment tilbyder vi dig mulighed for at give dit hjem et individuelt. Gælder for: Beton, murværk, gips, gipsplader, byggeplader og fliser.


Fik dette badeværelse færdigt i dag, med grå beton look fliser.

Gennemgående forbandt i fliserne og lidt detalje arbejde på gulvet. Det var Marianne Sv, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Butikkens ejere har formået at sætte et landets .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg