fredag den 27. oktober 2017

Kødædende plante danmark

Kødædende planter lever ofte på næringsfattig jord for eksempel i højmoser og på. Der er ingen planter, der spiser mennesker. Denne hjemmeside er tiltænkt alle der vil vide mere om kødædende planter.


Vi er så heldige at have kødædende planter i den danske natur. Bestanden er lille, men ved du hvor du skal lede og har øjne med dig, er der . Du kan købe kødædende planter som fluefanger og kandebærer og dyrke.

I Danmark gror der tre slægter og ni arter kødædende planter i . De danske kødædende planter. En helt ukendt plante i Danmark. Frø af kødædende planter må man sige er en særlig slags frø. Vil frøene fra de kødædende planter egenlig spirer og de små planter trives hos os? Selv om bestanden er lille, kan du være heldig at finde tre forskellige arter: . Der findes i øvrigt også kødædende planter i den danske natur.


Den smukke plante supplerer nemlig sin næring ved at lokke og fortære insekter.

Se udvalget af kødædende planter her eller besøg din nærmeste . Det, de færreste ve er, at nogle kødædende planter af fluetrompetslægten Sarracenia. Danmark , og det gælder muligvis også Sarracenia flava. Du kan selv dyrke kødædende planter og studere dem på helt nært.


Soldug er en kødædende plante med smag for insekter. De fleste kødædende planter har én ting tilfælles: De vokser i kvælstof-fattige jorder. I store dele af Nordeuropa (men ikke i Danmark ) var det førhen almindelig . Den kødædende plante stiller store krav til sine omgivelser. Læs mere om almindelig blærerod på hjemmesiden Danmarks Fugle og Natur . Det er derfor også muligt at finde arter, der passer til både . Da landhævningen i Danmark fandt sted fra omkring 5f.


I den del af mosen, der kaldes Portlandsmosen, kan man finde den kødædende planter , soldug. Når byttet fanges, udskiller . Umiddelbart virker Danmark som en fredeligt land uden kæmpestore kødædende planter og farlige dyrsom leoparter og komodovaraner, men . Søgning på “kødædende” i Den Danske Ordbog. Liden Soldug: Udbredelse i Danmark Rundbladet Soldug: Udbredelse i Danmark Øvrige kødædende planter som også kan ses i mosen: Blærerod og Vibefedt . Dyrk dine egne kødædende planter med denne insekt dræbende gør-det-selv pakke.

Fremstil dine egne eksotiske Venus planter, som omtrent er ligeså glubske .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg