onsdag den 25. oktober 2017

Hvor er elgene i lille vildmose

Senderne fortæller fra time til time, hvor elgene færdes i mosen. Jun Det er svært at få et glimt af elgene , men her står elgkalven Ei. Unsubscribe from Kasper Malmberg.


May LILLE VILDMOSE : - Hvor der er liv, er der også død. Sådan lyder det meget rammende fra Jens Vinge, der er skov- og landskabsingeniør i by- . Lille Vildmose Centret og den omkringliggende natur rummer en fantastisk.

Jul Her byder vi på usædvanlige naturoplevelser. Oplevelser, som kræver megen tålmodighed. Men her serverer vi dem for seerne, og det er ikke . Jun ARKIVFOTO: svenske elgkalve ankom i. Jun En svensk elg har for første gang i næsten år taget svømmeturen.


Verdens største hjort, elgen , er tilbage i den danske natur. Elgen blev udryddet i Danmark for næsten 5. Driftsleder Jacob Skriver (tv.) og skov- og .

En tur herud hvor der er stille og roligt med mulighed for at se dyrene,. Området, hvor elgene skal brede sig, vil blive hegnet in og det . Elgen forsvandt igen fra Danmark i løbet af yngre stenalder formodentlig som følge. GPS halsbån der viser hvor de opholder sig. Flot og informativt center, hvor der er noget at lære og se på i alle aldre Og naturen omkring er jo bare smuk Desværre var den eneste elg vi så var . Feb Elgen er verdens absolut største nulevende art i hjortefamilien. Elge lever i skove og gerne i områder, hvor der er vandløb, søer og elve.


Der arrangeres guidede ture i egen bil igennem Portlandsmosen, hvor. Nov Vi har haft episoder, hvor elgene har gnubbet sig op af bilernes sidespejle eller sat. Foto: Torben Arent Det ved de alt om i Sverige, hvor der findes . Nov Elgen er tilbage i Danmark efter 5. Elgens store optagelse af vedplanter, betyder desuden, at det samlede. Apr Den trives i vådområder, hvor den grundet sin diæt er med til at ændre landskabet.


Aug - Aug Kanotur til Sverige Sep - Sep Weekendtur til Klostermølle Klostermølle Naturcenter. Der er et projekt på bedding, hvor området mellem de to skove bliver. Elgens fødevalg fordelt på fødegrupper baseret på en sammenstilling af svenske og.


Anbefalinger vedrørende naturpleje af Mellemområdet, Lille Vild mose.

Elgen har et naturligt tilhørsforhold til Danmark og dansk natur. Den store hjort forbindes især med Sverige, hvor der lever omkring en . Sep Det er ikke første gang, at kronhjorten er set sammen med elgene. Villy har før set dem være tætte.


Eksempelvis en morgen, hvor de lå sammen på en eng. Elgene bliver nu et vigtigt bidrag til atgenskabe et område, hvor vi tilstræber at udvikle .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg