tirsdag den 24. oktober 2017

Lakering af stole pris

Herunder kan du dog se pris eksempler på sprøjtemaling af møbler, . Dine designerstole skal kunne holde til lidt af hvert, og de skal passe til resten af indretningen. Når man har betalt mange penge for en klassisk designer stol , . Hos House Of Paint er vi specialiseret i lakering - og renovering af møbler. PRIS PÅ LAKERING AF ARNE JACOBSEN STOLE.

LUX LAK sprøjtemaler Arne Jacobsen stole med samme maling som fabrikken, i alle de farver du ønsker. Der er ingen priser på vores hjemmeside. Møbler kan være sig den klassiske Wegner Y- stol , Arne Jacobsens 7´er stol , Montana reoler.


Ovenstående priser er vejledende og afhængig af stand og behandling som ønskes. Så hvad enten du vil have sprøjtemalet dine køkkenlåger, døre, stole , borde etc. Og ja så er det naturligvis til fordelagtige priser.


Vores mangeårige erfaring inden for lakering betyder, at vi har stor ekspertise med alt fra lysekroner til stole og reoler.

Kontakt os gerne og få en pris og . Vær opmærksom på, at de har flere priser på lakering af dine Arne Jacobsen stole , prisen afhænger af hvor medtagne stolene er, men i alle . Trænger dine designermøbler til en ny gang maling? Vi giver gerne et uforpligtende . Gentofte Autolakering har mere end års erfaring indenfor autolakering , møbellakering, industrilakering og lakering i forbindelse med forsikringsskader. Af- og påmontering, lakering af hængsler, kørsel og afdækning sker mod ekstra tillæg. Vi løser opgaver for såvel virksomheder, som private, hvor opgaverne bl.


Ring for et uforpligtende tilbu vores priser er meget konkurrencedygtige, eller kig forbi. Lakering af en Y- stol – med hjælp fra Kolomore. Sprøjtemaling og lakering for erhverv og private.


Uforpligtende tilbud på lakering af møbler og inventar. Prisen gælder for omlakering af tidligere lakerede stole. Let udspartling af skader, samt lakering i ønsket farve.


Industrilakering er den gode løsning når inventar og møbler skal have nyt liv, eller skader og fejl . Vi maler også Montana reoler og Arne Jacobsen stole , selvfølgelig i de.

Professionel møbellakering til en konkurrencedygtig pris. Vi sørger for, at du får en stol eller et andet møbel, der ser u som var det helt nyt fra fabrikken. Vi har stor erfaring i lakering af designer møbler, som 7er stole , Wegner stole , Montana reoler og andre unikke møbler. Aalborg Toplak sprøjtelakerer: Køkken- og skabslåger, nye og gamle. Døre: indvendige døre, glatte eller med fyldninger, finér, træ eller malede.


Hos Tarp Auto Center tilbyder vi også lakering af personvogne og møbler til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg