torsdag den 19. oktober 2017

Ny skærm ipad 2 aalborg

De bedste reservedele sikrer dig nemlig, at en ny iPad skærm holder som den. En iPad Air skærm er produceret således, at LCD display og touch glas er . Kun reservedele af høj kvalitet. Reparation af ødelagt iPad skærm på under timer.


Vi har valgt at placere vores butik i Aalborg centralt, lige på gågaden (Bispensgade 22). Ved køb af en enhed i “ Ny stand” får du en enhed uden brugsspor, .

Pad glasskifte kan man forvente ventetid på 1-dage. Har du en iPad Air med knust glas? Som kom forbi TechAmmo i Aalborg og få din iPad Air repareret i dag. Vi også iPad Air , iPad iPad mv.


En mobil reparation er typisk en del billigere end at investere i en helt ny telefon. Vi foretager reparationer i Aalborg , Randers og Hjørring, og hos os er der selvfølgelig altid gratis fejlfinding og års garanti på vores reparationer. Originale reservedele og års garanti på alle reparationer. Om butikken: Du finder vores butik i Aalborg Storcenter på midten af Ny Gade.


Vi giver naturligvis 1 prisgaranti på alle iPad reparationer.

Vi benytter originale og klasse A reservedele. Eget værksted for hurtig og billig iPad reparation. Jeg kan kun anbefale OneRep i Reberbanegade, Aalborg , hvis uheldet skulle.


Valdemar Elias Qvist Bartholdy. Pad (velfungerende bortset fra revnet skærm ), der skulle ny skærm og . CC-Trading, Aalborg , Denmark. Når dit elektronik svigter eller du smadre en skærm , så kan jeg på det varmeste anbefale at.


Hurtig reperation på min og min skærm ser ud som ny ! Pad , GB, hvi Defekt, Har templer til salg og digital ramme til salg. Skal have ny skærm , hvorfor den sælges billigt. Vi reparerer kun med originale dele, hvor du i prisen får . Og med iPad Pro 1eller iPad Pro får oplevelsen en helt ny. Retina- skærm , næsten dobbelt så stor CPU-ydeevne som iPad Air.


Opstår der en ny skade på telefonen forårsaget af en reparation hos en uautoriseret. Af Steen Jørgensen apple airpods bedste pris . Vi har også gode tilbud på covers til tablets – iPad Pro cover, iPad Air cover, cover til iPad eller iPad mini 4. For at få en ekstra god beskyttelse, kan du tilføje. TFT Philips Brilliance 240BW skærm Wide - REFURBISHED - høj kvalitet inkl.


VGA-kabel og strømforsyning.

PCXperten , Rantzausgade 47. Din søgning gav desværre ingen resultater. Måske er det en af disse du søger: Top reparationer. Er din skærm gået i stykker?


København, Aalborg , Odense eller nogle af de mindre byer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg