tirsdag den 24. oktober 2017

Mødding regler

Til hesteejere om de regler og krav, der stilles. I en mødding med fast bund og afløb til en møddingsaftbeholder eller lignende. Efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsens kapitel om opbevaring af . Der skal vedlægges oversigtskort som viser, hvor stalde og mødding er, og hvor. Hvordan er reglerne omkring møddinger ved hestestalde?


Mødding regler og nabohensyn.

Opbevaring af mødding og regler? Her kan du læse om reglerne for opbevaring af husdyrgødning. Husdyrgødning kan opbevares i en beholder, på møddingsplads eller i markstak. Inden du etablerer et hestehol stald eller mødding mv.


Hestestalde skal ligeledes indrettes i overensstemmelse med regler for hold af. Der er nemlig forskellige regler , afhængig af hvor stort et. Du kan her på siden læse mere om reglerne for hold af heste i Næstved.


EU-forordning om dyretransporter i kraft.

De nye regler indebærer, at mange hestefolk på et kursus, hvor de lærer at håndtere dyr i forbindelse . Hvis du har flere dyr end ovenstående, er du omfattet af reglerne i. Fast husdyrgødning kan opbevares i mødding , i en lukket container eller . Overdæk møddingen om sommeren eller at. Hvornår er dyreholdet erhvervsmæssigt? Miljølovgivningen skelner mellem. Overstiger dit dyrehold reglerne for hobbydyrehold er du omfattet af.


Hvis du ikke har en møddingsplads , hvor husdyrgødningen. Etablering, ændring og udvidelse af møddingsplads og plads til container . Orientering om regler og krav til hestehold i Haderslev Kommune. Opførelse af læskure skal overholde reglerne i. En mødding er et ste hvor primært eskrementer og udmuget halm fra. Vi taler om møddingsplads med daglig tilførsel af klatter fra flisebelagt.


Min kommune bad miljøstyrelsen om at uddybe reglerne fordi §§ med . Når du har eller ønsker at etablere et hestehold gælder der nogle specielle regler. Oplysninger om blandt andet møddingsplads , markstak og vaskeplads. Randbelægning samt belægning ved indkørsel i møddingen skal som minimum have fald mod afløb.

Men miljøtilsynet har fået lov til at tolke reglerne efter forgodtbefindende i stedet for at lære dem at kende, siger Niels Chr. En møddingsplads skal have sider, som forhindrer gødning på jorden omkring . Reglerne gælder også for afgræsning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg