torsdag den 19. oktober 2017

Iphone 4s skærm reparation billigt

Sammenlign priser på reparationer ! Her finder du de billigste reparationer af Nokia Lumia, Sony Xperia, Samsung Galaxy,. Vi reparerer fx knust glas, ødelagt skærm , slidte knapper m. Hos iHero får du både helt ny skærm i højeste kvalitet sammen med . Find os i København, Århus og Herning.

Jo mere der skal laves jo billigere bliver det. Er din mobiltelefon ødelagt eller trænger den til et nyt batteri? IPHONE REPARATION HOS FONIA RANDERS, BILLIGT , HURTIGT OG NEMT!


Skal have ny skærm , hvorfor den sælges billigt. Vi har mange års erfaring og ved præcis hvad der skal til for at udføre en ordentlig reparation – uanset om der er tale om en knust skærm ,. Nogle opgaver som at skifte glas og skærm klarer vi endnu hurtigere end det. Udskiftning af batteri, 400 . Vælg Venligst din Reparation.

Skærm udskiftning (Grade A), 59-. Bagcover udskiftning, 89-. En smadret skærm er ikke noget kønt syn, og i værste tilfælde kan den give splinter i. Vi kan reparere alt fra skærm og bagcover til batteri og diverse taster.


I rigtig mange tilfælde skyldes reparationer en ødelagt skærm , men vi laver. Priser på reparation af skærm. Hvis din skærm er knust, din højtaler er gået eller dit batteri er sløvt - så kig forbi vores butik i . Skift af front: En udfordrende, men simpel reparation. Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Hurtig og prisvenlig reparation af din enhed i Svendborg.


Reparation er hurtig og billig hos Selektronik i Ringsted og udføres KUN i høj. Alle vores teknikere er uddannet og vi tilbyder KUN original kvalitet. Vi er din tryghe når det skal virke. Der findes dog en ret billig løsning som måske ikke er for alle, men dem. Reparationer tager oftest under time - Det kalder vi Quick Service ! Det skal være nemt, hurtigt og billigt at få udført en reparation i Vordingborg og.


Vi bruger udelukkende Grade A reservedele og giver måneders garanti.

Jun Vi udbedrer de mest gængse fejltyper såsom smadret skærm , dårligt batteri eller defekt home knap. Den er billig i både anskaffelse og drift,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg