onsdag den 18. oktober 2017

Brune melmider

Melmider (Acarus siro) er ganske små hvide dyr. De største af dem måler kun lidt over ½ mm, og man kan lige akkurat se dem uden brug af lup. Har du opdaget insekter i dine fødevarer.


Få gode tips til hvordan du kommer af med dem og læs om nogle af de insekter, der kan slå sig ned i køkkenet. Vores bæster er nærmere brune. En hvi oval mide med røde eller gule ben.

Den bliver op til mm lang. Det mest karakteristiske ved melmiden . Dækket af brune og gyldne hår, edderkoppe-agtigt udseende og voksne vokser til. Jeg ved i øvrigt ikke med sikkerhe at det er melmider , men det var nogle bitte små kravl.


De små brune insekter findes i tusindtal. Fuglemide Fuglemider – (Gruppen af Gamasider). Ikke nok med det, opdagede han nogle små brune bille-lignende dyr.


Og nu også i min stue Hvad er det for dyr?

Dyr som melmider kræver fugtige forhold for at udvikle sig i en madvare. Pupperne ligner små brune græsfrø og er limet helt fast på underlaget, f. Det lyder som melmider de optræder ofte i økologiske melprodukter, og trives rigtig godt hvor der er varmt og fugtigt. Vi lever sammen med insekter til daglig uden at være klar over det.


Læs her hvordan du undgår at få dem som skadedyr inde i hjemmet. Den trives især hvor mennesker holder til . Først troede jeg, at det var de såkaldte melmider , men det er det ikke. De kommer til at blive sådan nogle lidt mindre end fluestørrelsestingmed brune vinger. Jeg troede, at det var melmider , som vi har haft.


Den Brune pelsklanner har en gyldenbrun farve og er ca. Brun pelsklanner kan sprede sig i boligblokke til flere lejligheder da det er et flyvende. Substratet klargøres ved at skære ublegede brune papirservietter i strimler, . Rovmiden har status som nyttedyr fordi den ved gunstige lejligheder kan udrydde hele bestande af melmider.


Under vinterkølige for hold går den i kuldedvale . Bruges der syltede løg skal de ikke brunes ). Kom løg og bacon-terninger i gryden med det . Selv om vevene er så små og lyse, kan de gå uoppdaget, de har brune ben.

Lige siden har politiet jagtet hendes ægteman Bent Ovesen, og hans brune Ford Mondeo, der ikke er blevet set siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg