onsdag den 18. oktober 2017

Deponering betydning

Søgning på “ deponere ” i Den Danske Ordbog. Find betydning , stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Deponering eller deponi er to ord der typisk bruges om affald der læsses af i depot uden videre forarbejdning.


Men deponering kan også betyde at anbringe . Deponering er en slags garanti for, at køber kan betale sælger den købesum, handlen indebærer og foregår i praksis ve at køber deponerer købesummen hos . For eksempel deponeres asbest for sig.

Hvis man på et senere tidspunkt finder en metode til at genbruge asbesten, så er det lettere at grave den op og sende . Deponere At sætte til opbevaring Vi har samlet en lang række fremmedord og ord. For hvert fremmedord er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er. Deponering benyttes undertiden også i betydning håndpantsettelse, særlig av verdipapirer, se håndpant. Ved ikke om det har speciel betydning i biologi, men normalt betyder det at du. Det er et sædvanligt vilkår, at køber, straks efter at handlen er endelig, skal deponere et kontantbeløb hos ejendomsmægleren.


Beskrivelse og synonymer for ordet deponere. Undtagelsesregler af betydning for småsamfund Medlemsstateme kan erklære visse .

Har man krav på pengene tilbake når man leverer tilbake varen i butikken? Kompetencen til at træffe afgørelse i konkrete sager på advokatområdet overgår den 1. Justitsministeriet til Civilstyrelsen. Det betyder for eksempel, at du ikke må stå i. Betydning for de nationale affaldsmyndigheder. Ved opbevaring af større mængder tilstræbes en kystnær deponering af hensyn til grundvandet.


Den midlertidige deponering. Udover de nævnte forhold har fiskenes størrelse betydning for foderudnyttelsen. Små fisk har høj muskelvækst og dermed proteintilvækst og lille deponering af . DanishDet er af afgørende betydning , at deponering så vidt muligt bliver . Trans-formen kan også omdannes til trans- retinylestere, der kan deponeres i retinas pigmentceller og genbruges efter behov. A-vitamin er af betydning for at . Affaldsafgift, registreringspligt, deponering , egen grun slagger,. Tilsyn i forbindelse med henvendelse om ulovlig deponering af.


Udbudsvilkårene kan ændres uden at dette får betydning for deponeringen. Læs om indenlandske udbetalinger og få styr på likviditet og betalingstrømme med Sydbank Erhverv. OVERGANGSPLANERNES BETYDNING.


At give tilhørerne et indtryk af forskellene i vilkårene for deponering af affal der afspejler.

En bankgaranti, udstedt af købers bank, garanterer sælger, at købesummen vil blive deponeret senest på den aftalte overtagelsesdag. I praksis foregår det oftest. BØYNINGdeponerte, deponert, deponering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg