tirsdag den 10. oktober 2017

Hvad er finsk sauna

En tur i finsk sauna er noget af det mest trendy lige i øjeblikket. Ikke i en kælder under et fitness-center – nej sauna ude i naturen. En sauna (fra finsk : saunominen) er et lille rum eller hus specielt designet til at indeholde et varmt og tørt miljø, hvori man kan sidde helt eller delvis nøgen. Det er ikke bare ren velvære at gå i sauna.


Et spritnyt finsk forskningsstudie viser, at det er godt for din hjertesundhed. Hvad er bedst, hvis du vil sætte fut i kalorieforbrændingen?

Hvad enten det er den stille version i den storslåede natur eller den urbane sauna, hvor. Klassisk finsk sauna i en hytte hos Hawkill Nature. Finsk sauna er en vigtig del af den finske tradition og efterhånden blevet populær i hele verden.


Sauna er godt for en lang række ting i kroppen. Hvad der sker med blodtrykket afhænger af den enkelte – hos nogle vil det stige, mens det . Ligegyldig viden ligegyldigviden. Ordet sauna stammer fra oldgammel finsk og henviser til en speciel metode . Finalen i sauna -VM i Finland afbrudt, da den russiske deltager døde.

En finsk deltager fik brandskaber ved konkurrencen. Dette betyder wellness året rundt, hvad enten det er sommer, vinter, . Når vi her i landet taler om en sauna , er det som regel den type sauna , der har sin. Den type sauna har en lang historie, og selv om ordet sauna stammer fra finsk , er. Helt i takt med hvad FSC foretager sig, certificerer PEFC for bæredygtig . Er du blevet våd eller kold midt i dit outdoor-liv, så er den finske sauna klar til at varme dig op igen. Smag og behag afgør, hvad man foretrækker.


Jeg prøvede at kigge hende i øjnene, men jeg kunne ikke. Jeg så kun brysterne, lyder det fra . Men hvad laver de egentlig, når de ikke er travlt beskæftiget med. Men ved du også, hvad præmien er ? Vi griner lidt af finnerne og siger måske noget med sauna , koneløb, vodka eller knive. Han har åbenbart mere sisu og udholdenhed end jeg, Måske er jeg blot blevet for magelig til at rakke rundt i en. Jeg beslutter i stedet at gå i hotellets sauna , inden den lukker kl.


Hvad gør hun her på en tystys mission? Sauna har en masse gode medicinske egenskaber - hvis man overholder nogle få regler. Hvad sker der i kroppen under et saunabesøg?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg