onsdag den 11. oktober 2017

Leje af borde og stole

Udlejning af borde og stole til forskellige festlige anledninger. Leje af borde og stole til dit næste arrangement. Vi har runde, lange, store og små borde samt mange slags stole. Se de mange borde og stole til udlejning her. Lej billigt borde og stole dit næste arrangement.


Vi tilbyder et udvalg af borde og stole til din fest. Flotte stole så gæsterne sidder godt. I vores showroom kan I få ideer og købe pynt der skal til indbydelser, bordkort.


Vi udlejer alt lige fra knive og gafler til borde , stole og festtelte. Alle vores kvalitets produkter leveres med krom . Borde og stole udlejes til fest. Tag kontakt og få et godt tilbud i dag. Vi står for udlejning af borde og stole i Kolding Fredericia Middelfart Vejle.


Træborde og stole med polster tåler ikke van ønsker i borde og stole til brug hvor . Mangler du borde og stole til din næste fest? Kontakt os i dag og hør om udlejning ! Vi har alt hvad du skal bruge af borde og stole til din . I sådanne tilfælde kan vi stadigvæk være dig behjælpelige. Når vi står for udlejning af borde og stole til vores gæsters fester, events og andre arrangementer, lægger vi stor vægt på at . Fra vores base uden for Slagelse leverer og afhenter vi over hele Sjælland.


Lej et festtelt eller et fadølsanlæg. Se vores billige priser her. Her hos Centrum tilbyder vi leje af borde og stole til billige priser.


Hos Fuglsanggaard Festudlejning kan du leje alt til festen. Runde og lange borde, cocktailborde, duge, polster stole og . Vi har et stort udvalg og mange borde og stole på lager, du kan leje til din fest i København eller . Vores festpakker, gør det let og simpelt af leje service og møbler til jeres næste fest. Vi har lavet en komplet pakke, der indeholder både stole , borde. Du kan leje festtelte, service, borde og stole hos os.


Dertil har vi alt tilbehøret, det kan være flagstænger, sølvtøj - både bestik og fade, skåle og lysestager, vi har . Butikken holder ferielukket fra 9. Det er muligt at leje stole , borde mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg